Lasi's car blog

Lasi's car blog

Bemutatkozás

2017. május 19. - Autoguy

Sziasztok!

Laskai Kristóf vagyok autóbuzi, járműgépész hallgató. Nem tudom, hogy hogyan működik egy blog indítása, de én azt találom értelmesnek, ha az elején írok pár szót magamról, illetve arról, hogy miért is kezdtem el egyáltalán ilyen dologgal foglalkozni?

Azt, hogy hogyan szeret bele az ember autókba, vonatokba, repülőkbe egyszerűen nem tudom megmagyarázni. Biztos a legtöbb embernek van olyan ismerőse, aki úgy vesz autót, hogy nem érdekli az állapota, nem érdekli az ára egyszerűen beleszeret és vesz mondjuk egy csodálatos néhány helyen rohadó E46 BMW-t. No az ilyen fazonoknak érdemes feltenni ezt az egyszerű kérdést: Miért?

A blogolást igazából két indok miatt kezdtem el. Elsősorban szeretném magam kipróbálni, hogy milyen írásos tartalmat tudok készíteni. Másodsorban pedig mindig is irigyeltem a Totalcar-os fiúkat, hogy milyen jó dolguk van, hogy arról írhatnak amit igazán szeretnek és ezt én is ki szeretném próbálni.

A tartalomról annyit, hogy igyekszem érdekes az autós világgal kapcsolatot posztokat készíteni. Ha igény is lesz rá, akkor szeretnék egy kicsit az ismeretterjesztős vonalba is belecsípni. Még annyit, hogy az itt készített tartalmakért senkitől semmi támogatást nem kapok! Ennek ellenére a példáimban fognak szerepelni autómárkák, illetve típusok. A posztjaimat igyekszem heti rendszerességgel megjeleníteni.

Szeretnék mindenkit megkérni arra, hogy ha bármi kérdése, új témához javaslata, illetve véleménye van, akkor azt kommentben írja meg. A fejlődésem érdekében szükséges, hogy kapjak visszacsatolást az olvasóktól!

Sziasztok!

A bejegyzés trackback címe:

https://lasicar.blog.hu/api/trackback/id/tr612525567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása